top of page

Cursussen en coaching

Bij mirasoon willen we je op elke manier mogelijk kunnen begeleiden. Dat kan met een echo, volledige zwangerschapsbegeleiding, maar ook met een cursus bijvoorbeeld. 

Zwangerschapscursus

Wij bieden eens per maand (kan variëren bij grote vraag) een cursus van 3 avonden. Dit is met een groep van andere zwangeren, en partners zijn welkom! Dit is ook een leuke manier om andere mensen te ontmoeten om ervaringen en mooie momenten te delen.

Thema's die bij deze avonden aan bod komen zijn:

- De normale bevalling

- Houdingen en pijn

- Complicaties

Bevalcoach

Soms ben je wat onzeker, of wil je iemand bij de bevalling hebben die je erdoorheen coacht. Iemand die vanaf het begin tot eind bij je is, precies weet hoe/wat/waarom dingen gebeuren, en jou en je partner gefocussed en rustig kan houden.

 

Lysanne is als verloskundige ervaringsdeskundige, maar als coach is haar prioriteit de zwangere en haar partner. Kies je ervoor om in het ziekenhuis te bevallen? Dan kan Lysanne met het hele traject mee. Wil je meer weten of dit iets voor jullie is? Vraag er gerust naar! 

De coaching begint natuurlijk al ver voor de bevalling, waarbij we met meerdere gesprekken gaan praten over jullie wensen, over mogelijke scenario's, voorgeschiedenis en meer.

 

 

Prijzen

Zwangerschapscursus
3 avonden in groepsverband

Privé cursus, 3 momenten

Birth coaching
inclusief cursus
Naf 125.-
Naf 1200.-
Naf 625.-
mirasoonzwangercuracao.jpg
bottom of page