top of page

Zwanger op Curaçao

En op zoek naar een verloskundige

Je hebt een positieve zwangerschapstest, en nu? Je kan je bij ons aanmelden voor het volledige zwangerschapstraject. We doen een intake en een vroege echo rond de 6 -7 weken. 

Belangrijk!

Wij zijn periodiek waarnemend verloskundige op Curaçao voor onze lieve collega Karin Stomp. Dit betekent dat wij niet ten alle tijden alles kunnen aanbieden wat binnen de verloskundige zorg valt. Neem contact met ons op voor meer duidelijkheid hierover! 

Tijdens de intake nemen we alle belangrijke dingen even door. Je eigen (medische) historie, hoeveelste zwangerschap/kindje is dit? En natuurlijk is het ook belangrijk dat we je partner leren kennen. Die betrekken we ook graag bij het hele proces. 

Heel belangrijk: we bespreken ook jullie wensen tijdens dit gesprek. Hoe/waar wil je bevallen? In het ziekenhuis? Of thuis? We hebben ook opties zoals een bevalbad (die je bij ons kunt huren) en een baarkruk. 

Lysanne van Heijningen - Verloskundige

Vanaf vroeg in de zwangerschap tot het moment van de bevalling, en daarna. Lysanne kan er vanaf begin tot eind bij zijn. 

Jouw zwangerschap
Onze zorg

zwangerschapcuracao.jpg
zwanger curacao
bottom of page