top of page
Image by Mitchel Lensink

Waar wij voor staan

Echografie helpt met het opbouwen van een band tussen aanstaande ouders en hun nog ongeboren kind. Het laten zien van een bewegend kindje versterkt de gevoelens t.o.v. van het kindje.

 

Zeker voor de partners van de zwangere, die zelf geen leven voelen groeien kan dit helpen. Bij zeer ongeruste/onzekere ouders kan het zien van hun kind zorgen voor meer vertrouwen en minder angst.

Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. We luisteren naar de wensen van de zwangere en partner, denken mee, en geven persoonlijk en professioneel advies
Bij mirasoon zijn we gericht op de persoon, en willen we dat je kan genieten van deze bijzondere tijd.
echo curacao zwanger praktijk
Lysanne echo verloskundige

Lysanne van Heijningen

Verloskundige en echospecialist

Opgeleid als verloskundige, gespecialiseerd in prenatale screening. Lysanne haar hart en ziel ligt al jaren bij de begeleiding van de zwangerschap. Vanaf een jonge leeftijd wist zij al wat ze ging studeren en heeft dat ook met goed gevolg afgerond in 2011

 

Tijdens haar werk als verloskundige is zij gaan specialiseren in prenatale screening. Met onder andere certificaten voor basisechografie obstetrie en gynaecologie, structureel echoscopisch onderzoek, counseling en de 13 weken echo is zij in 2016 overgestapt op fulltime echografie bij Echotoon in Groningen.

 

Na 5 jaar met veel plezier in Nederland gewerkt te hebben, is zij met haar gezin naar Curaçao verhuisd. Daar heeft ze haar droom gerealiseerd, haar eigen praktijk.

Nicole Stoel

Praktijkassistente en masseuse

Nicole heeft lange tijd als Doktersassistente gewerkt bij verschillende specialisten en artsen, onder andere op de afdeling Gynaecologie. Daarnaast is ze gespecialiseerd zwangerschapsmasseuse! In de toekomst willen we daarom bij Mirasoon ook zwangerschapsmassages gaan aanbieden in de praktijk.

Je kan Nicole treffen in de shop, aan de telefoon of via WhatsApp, en wie weet over een tijdje aan de massage tafel ;)

Nicole zwanger curacao mirasoon.jpeg
Steffen van Heijningen

Dr. Steffen van Heijningen

Neurowetenschapper en praktijkmanager

Al 15 jaar samen met Lysanne, is Steffen altijd betrokken geweest bij haar carrière. Zelf heeft hij een achtergrond in biomedische wetenschappen, gespecialiseerd in Neurowetenschappen, en succesvol gepromoveerd op het onderwerp: de effecten van vroege voeding (borstvoeding versus flesvoeding) op de (hersen)ontwikkeling van baby’s. Na het afronden van zijn PhD is Steffen met zijn gezin terugverhuisd naar het eiland waar hij is geboren en opgegroeid.

Op het gebied van wetenschappelijk advies, communicatie, en medisch management is Steffen op Curaçao en de andere Caribische eilanden van Het Nederlandse Koninkrijk actief met zijn bedrijf: ‘Scientific Consulting Curaçao’. 

Op de achtergrond zorgt Steffen dat alles voor Mirasoon goed blijft draaien. Alle technische en organisatorische aspecten vallen op zijn bord. Ook zal hij geregeld de telefoon opnemen en echo’s inplannen.

bottom of page