top of page

Je bent zwanger en wilt een echo

Een pretecho is een leuke ervaring die je kan delen met je partner, ouders, tante, broer, zus, andere familie of je beste vriend(in).

Bij ons maken we er altijd een leuke ervaring van waar iedereen welkom is. Jou wensen staan op de eerste plek! 

Vanaf vroeg in de zwangerschap kunnen we al veel zien, we printen leuke foto's uit voor je, en kunnen zelfs een hele video opnemen van de echo. 

Een geslachtsbepaling ('gender reveal scan') is een populaire keuze, waarbij we vanaf 14 weken al kunnen zien je baby(s) een jongetje of een meisje zal worden. 

Wil je dat het geslacht geheim blijft voor jezelf (en je partner)? Geef het aan ons door en wij zorgen dat we je een gesloten envelop meegeven, een vriend/vriendin bellen, of een bedrijf waar je iets hebt besteld met een roze of blauwe kleur. 

Wij maken ook mooie echo's in 3D/4D. Bekijk onze Instagram pagina om te zien hoe deze er uit komen te zien. Let wel op bij welke termijn je dit laat doen! Het kan al vanaf 12 weken in de zwangerschap, maar je krijgt wel de mooiste beelden vanaf 27 weken in de zwangerschap. 

Medische echo's op verzoek tijdens de zwangerschap

Bij ons kan je echo controles op verzoek laten uitvoeren. Jij vraagt, wij kijken!  Wij kunnen alle echo's uitvoeren die standaard zijn in de zwangerschap. Dit zijn bijvoorbeeld echo's ter screening voor eventuele afwijkingen, bij onzekerheid, bloedverlies of andere indicaties. 

Wij willen ervoor zorgen dat iedereen de beste zorg/begeleiding/informatie krijgt tijdens de zwangerschap. Echocontroles spelen hierbij ook een belangrijke rol. 

Het komt regelmatig voor vroeg in de zwangerschap dat er wat onzekerheid is, er kan bloedverlies zijn of je wilt simpelweg de eerste controle laten uitvoeren. De eerste echo noemen wij een vitaliteit echo

Rond 10 weken is het belangrijk om de termijn te bepalen van de zwangerschap. Dit betekent dat we precies kunnen meten en uitrekenen hoe ver je zwanger bent, en wat je uitgerekende datum is. Een goede termijnbepaling is erg belangrijk om dingen zoals groei nauwkeurig te kunnen meten gedurende je zwangerschap. 

Verder kan je er ook voor kiezen om een screening voor afwijkingen te laten doen tussen de 12 en 14 weken: de 13-weken echo. En tussen de 19 en 21 weken: de 20-weken echo

Wij kunnen ook de groei van je kindje meten met een groeiecho. De ligging van je baby controleren met een liggingsecho. En de locatie van de placenta bekijken met een placenta localisatie

echocuracaomirasoon.jpg
Techniek - Round.png
bottom of page