top of page

Kraamzorg op Curaçao

Momenteel zal de kraamzorg die wij aanbieden zijn tot 22 december. Jackie is tot die tijd werkzaam bij ons in de praktijk. Er wordt gekeken of we dit kunnen uitbreiden. 

Bevalling

Ga je thuis bevallen met Lysanne als verloskundige, dan zal je Jackie gaan zien als assistente tijdens de bevalling. Zij komt iets later aan en helpt mee met spullen klaar zetten, coaching en als de baby geboren is om jullie de juiste eerste zorg te geven alvorens de kraamzorg arriveert.

 

Kraamzorg

Het is ook mogelijk om kraamzorg te ontvangen bij Mirasoon. Ongeacht op welke manier je verzekerd bent of niet verzekerd bent. Jackie komt dan bij je thuis en geeft jullie de zorg die nodig is. Zij zal jullie kindje dagelijks controleren, net als de gezondheid van moeder. Ook de verzorging van de baby zal zij jullie leren. Er wordt gezorgd dat jullie toekomen aan rust en goed eten. De meeste tijd zal zij besteden aan de borstvoeding zodat deze goed op gang komt en jij de techniek onder de knie krijgt. 

Om zo volledig mogelijk kraamzorg aan te bieden waarin we echt tijd hebben voor jou en je gezin tijdens de kraamweek bieden we kraamzorg aan voor 5 uur per dag

                      Kraamzorg

               5 Uur per dag. Aantal dagen bespreekbaar.

                        250 NAF

               Kraamconsult

               1 Uur extra ondersteuning.

                        75 NAF

Kraamconsult

Heb je inmiddels kraamzorg ontvangen en heb je na de afsluitende zorg nog vragen of wil je graag dat er een professional mee helpt/kijkt tijdens bijvoorbeeld borstvoeding wat nog niet lekker loopt dan is het mogelijk om een kraamconsult in de plannen waarbij ik je thuis kom helpen.

Jackie van Pul - Kraamverzorgende

Assistentie bij de bevalling, kraamzorg en kraamconsult na de kraamweek.

Mirasoon Logo Badge.png
Mirasoon Logo Badge.png

Sign Our Petition

Thank you for helping us make a difference!

IMG_6373.JPG
bottom of page